Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Chistul de eruptie dentara la bebelus se resoarbe ? De la sine sau sa merg cu bebe la stomatolog?

Raspuns mamica: "Pentru un bebelus e cam periculos un asemenea chist. Cel mai sigur ar trebui sa ceri parerea unui stomatolog care se ocupa in special de copii. Dar cu nurofen ai incercat? Este un inflamator destul de eficient si poate il va ajuta pe micutul tau."

Raspuns mamica: "De regula, ca si la noi adultii, se va retrage. Dar daca veti observa ca totusi i-a erup si dintisorul si nu mai sunt altii de erupt pe langa atunci cel mai indicat ar fi sa mergeti la un medic stomatolog si sa il intrebati ce este si ce trebuie sa faceti pentru a se absoarbe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.