Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum ar tebuie sa atragem elevii de 12-13 ani la studiu?

Raspuns mamica: "Megeti impreuna la librarie si lasa-i sa aleaga singuri cartile pe care ulterior va trebui sa le citeasca. Vor fi incantati sa citeasca ceva ce au cumparat chiar ei. Si ofera-le o recompensa dupa ce termina de citit toata cartea si iti va povesti continutul."

Raspuns mamica: "Buna, 12 - 13 ani este o varsta foarte dificila, sunt foarte incapatanati. Fratele meu este la fel. Singura metoda care merge este recompensa - "Daca iei nu stiu ce premiul/ daca obtii medii de 10 o sa iti cumpar o tableta (sau ce isi doreste respectivul adolescent)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.