Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce pot sa-i dau unui baiatel de 2 ani care nu doarme?

Raspuns mamica: "Ce sa-i dati? Nu ii dati nimic - incercati sa-i creati o rutina zilnica pentru masa si pentru somn. Intr-o saptamana, doua se va obisnui si se va duce singur la culcare. Sau puteti cumpara o candela si ulei de levantica - il va linisti si va adormi imediat."

Raspuns mamica: "Nu te sfatuiesc sa ii dai siropuri de adormire/linistire de la farmacie pentru ca au si reactii adverse. Da-i ceai de tei inainte de culcare si se va linisti. Canta-i, spune-i o poveste si fa-i masaj pe spate. Joaca-te cu el in pat pana va obosi si va adormi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.