Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Din ce cauza se produc varsaturi la copii mici ?

Raspuns mamica: "Varsaturile sunt comune si sunt considerate ca un reflex fiziologic la bebelusi si nou nascuti. Cantitatea varsaturii poate varia de la copil la copil. Totul se intampla pentru ca sistemul lor digestiv nu este inca bine dezvoltat si deasemenea pentru ca aproape in permanenta pozitia lor este la orizontala. Varsatura in esenta este un simptom al unei cauze ascunse. Totusi, unele semne pot fi gasite la un copil care este pe cale sa vomire: apa in gurita, durere in zona stomacului sau a pieptului, unii dintre ei resimt un val ce se deplaseaza din abdomen, in stomac si apoi in gura."

Raspuns mamica: "Un motiv comun ar fi ca mananca repede, lacom, si prea mult uneori. Alte motive ar fi cauza unor boli precum rosu in gat, reflux, copiii vomita si cand au gripa, raceala... In general nu este bine sa vomite copilul, trebuie de stiut cand vomita, ininte de masa dupa masa sau la scurt timp dupa ce a mancat, cat vomita, in ce cantitate etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.