Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Se stie ca, cancerul ovarian ataca pe furis si oricare femeie poate fi in pericol. De ce oare li se atrage atentia sa aiba grija in primul rand femeilor care au urmat tratamente hormonale?

Raspuns mamica: "Fiecare femeie, de fapt fiecare om are in organism celule cancerigene. Daca aceste celule o iau razna si se dezvolta atunci apare cancerul. Cred ca femeile care au urmat tratamente hormonale au o "sansa:" mai ridicata de a face cancer pentru ca ele deja au un organism mai slab si natura organismului lor a fost modificat de hormoni."

Raspuns mamica: "Probabil au o sensibilitate crescuta vizavi de aceasta boala. Probabil boala se instaleaza mai usor in astfel de cazuri... oricum eu stiu ca, cancerul este o boala ereditara si se mosteneste si de la rude si mai indepartate. Din pacate orice femeie este in pericol de aavea aceasta boala. Trebuie sa incercam sa ne protejam pe cat posibil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.