Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce tip de costum de carnaval preferati pentru copii? Supereroi, razboinici etc. sau mar, banana, morcov etc. ?

Raspuns mamica: "Acum sunt la moda costumele cu supereroi pentru baieti si costume de printese pentri fetite. Costumele care arata ca fructe sau legume de obicei sr folosesc in diverse scenete sau piese de teatru pentru copii. Indiferent de astea, important e costumul sa ii placa si sa il faca pe copil sa se simta comod si sa se distreze."

Raspuns mamica: "Tocmai ce ma tot uit sa ii cumpar sau sa inchiriez unul pentru la scola de halloween si sper sa ii gasesc unul care sa ii placea. Fetita mea are 6 ani si opt luni si isi doreste sa fie o printesa cu tot ce ii trebuie: rochita, diadema si bagheta. Asa ca trebuie pana maine sa ii gasesc ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.