Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, cata cafea consumati intr-o zi ? Sfaturi pentru reducerea consumului de cafea, daca stiti!

Raspuns mamica: "Eu nu consum deloc cafea. Am consumat inainte dar m-am lasat pentru ca nu ma simteam bine. Acum o saptamana a facut cafea sora mea din ness si am simtit nevoia sa beau si eu si mi-a fost rau toata ziua de credeam ca mor ... Nu imi mai trebuie deloc."

Raspuns mamica: "Din pacate... recunosc consum cam multa cafea... dar oricata cafea as bea... intotdeauna este cu mult lapte... care se stie ca reduce din efectele cofeinei. De ceva timp am inceput sa beau si cate o cafeluta de la tonomatele stradale... care sunt foarte slabe in cofeina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.