Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pot sa raman insarcinata desi am sterilet?

Raspuns mamica: "In general daca ai sterilet nu ai cum sa ramai insarcina, ca de asta femeile isi pun sterilete, dar acum daca nu este pus cum trebuie, dar poti rezolva acest mister cu un test de sarcina; sunt teste care le poti face in orice moment al zilei mai scumpe, dar si teste mai ieftine care se pot face doar la prima urina de dimineata daca testul are doua dungi atunci esti insarcinata, daca are o dunga inseamna ca este negativ si nu esti in sarcinata."

Raspuns mamica: "In general, steriletul este o metoda contraceptiva eficienta, iar riscul de a ramane insarcinata este efevtiv mic, dar existent in cazul in care nu este pus corect sau daca este prea vechi. Dar pentru a inlatura toate suspiciunile, mergi la control - acolo iti va spune daca exista riscul de a ramane gravida."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.