Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce mi se pare ca nepotelului meu nu ii creste parul?

Raspuns mamica: "Probabil din cauza faptului ca stati mai tot timpul cu el sau in preajma lui. Parul si unghiile cresc si se regenereaza pe tot parcursul vietii. Nu aveti motive de ingrijorare - in cateva luni ii veti putea prinde codite si atunci veti vedea diferenta."

Raspuns mamica: "Si mie mi se pare la fel nepoteii mei; cumnata mea mereu imi spune ca am niste-flocosi -:D iar ai ei sunt cheliosi, cel mare are aproape 6 ani si tot par putin are, iar fetitele au 1 an jumate si inca nu le-au crescut parul; au cateva firisoare, la ei este mostenire genetica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.