Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce la varsta isi pot taia copii singuri mancarea??

Raspuns mamica: "Pe la 3-4 ani familiarizeaza-l cu cutitul, explica-i la ce foloseste, cum se taie cu el mancarea, de unde trebuie sa-l tina si unde nu poate pune manuta (pe lama). Initial pune-l sa tina cutitul de maner si tu cu mana pe mana lui taiati impreuna de exemplu o felie de branza. Antrenamentul asta faceti-l doar cand e ora mesei, nu oricand ca sa nu considere cutitul drept jucarie. Cu timpul lasa-l sa foloseasca singurel cutitul, dar sub stricta supraveghere. Pe la 5-6 ani consider ca e varsta corecta ca cel mic sa-si taie singur mancarea. Daca vrei sa-l inveti ceva mai devreme sa-si taie singurel, poate folosi un cutit din acela de plastic de unica folosinta."

Raspuns mamica: "In jur de 4 anisori eu i-am aratat fetitei mele cum sa foloseasca cutitul si furculita si cum se taie cu el. La inceput am ajutat-o eu; i-am tinut mana peste manuta ei si apoi am lasat-o singura si i-am spus sa nu atinga niciodata lama cutitului. cum isi taie singurica mancarea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.