Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Pasta de dinti cu fluor sau fara pentru un copilas de 3 anisori?

Raspuns mamica: "Baietelul meu are 6 ani si inca folosim pasta de dinti fara flour. Cat timp copilul are inca dintisorii de lapte nu se foloseste pasta de dinti cu flour. Dupa varsta de 7-8 ani se poate trece la o pasta de dinti cu flour. Cel mai bine este sa mai astepti putin."

Raspuns mamica: "Sub varsta de 6-7 ani e bine sa folositi o pasta de dinti fara fluor. Pe piata se gasesc diverse paste de dinti, cu marci renumite precum Cogate, Aquafresh, destinate special pentru copii de 0-2 ani, 0-6 ani, 3-6 ani. Pastele de dinti cu fluor se recomanda de catre medicul stomatolog dupa o consulatie la cabinet."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.