Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

"Topeste grasimea abdominala instant cu ajutorul dietei cu lamaie". Ceva adevar in aceasta? A incercat vreo mamica?

Raspuns mamica: "Iti pot spune din propia experienta ca aceasta dieta este o mare inselatorie. Mi-am distrus stomacul, intestinul si am facut o infectie bucala de toata frumusetea. Te slabeste de puteti... nu o mai recomand la nimeni... iti distruge organismul. Cu sport si cu o dieta echilibrata poti slabi natural si frumos."

Raspuns mamica: "Vreau sa iti spun ca daca tii dieta o sa dai jos in mod sigur. Singura cale de a scapa de grasime este sa nu mananci. Daca vrei sa dai jos grasimea de pe burta poti combina dieta cu o serie de exercitii fizice - abdomene, ridicari de picioare ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.