Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt deprimata in asteptarea celui de-al doiea copil. Va rog sa ma ajutati.

Raspuns mamica: "Un copil e o bucurie nu trebuie sa fii deprimata, cand am ramas insarcinata cu bebe 2 si 3 trebuie sa recunosc ca eram si eu destul de deprimata, dar nu ca eram insarcinata ci ca era destul de greu financiar si imi era si frica de nastere macum daca as avea posibilitate as mai face macar 1 copil, e minunat cum se joaca toti si cum se iubesc."

Raspuns mamica: "Depresia este foarte grava si cu repercursiuni grave asupra ta cat si a copilului daca nu esti ajutata atat de familie si prieteni cat si de un medic specialist cu care sa vorbesti si sa iti poata da o medicatie corespunzatoare daca este cazul. Multa sanatate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.