Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Baiatul meu de 10 saptamani pare sa transpire foarte mult. Mainile si picioarele sunt tot timpul ude si pare ca este tot timpul deranjat de acest lucru. Pot sa fac ceva?

Raspuns mamica: "La prima vedere sa zic, as intreba ce temperatura ai in camera si cum e imbrcata copilul, si al mei transpira foarte mult cand era mic si acum transpira, am inteles ca pot transpira si din cauza unei lipsei de calciu, insa mai intai ar trebui sa te asiguri ca nu ii este cald."

Raspuns mamica: "Asa am patit si eu cu fetita mea cand era mica transpira foarte mult si chiar am mers cu ea la un medic pediatru deoarece mi-a fost putin frica nu aiba vreo problema, dar doctorul mi-a zis ca nu este nicio problema. Totusi mergi la un control pentru linistea ta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.