Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Sunt foarte speriata pentru ca in curand imi vor induce travaliul.

Raspuns mamica: "Nu ai de ce sa fii speriata, multe femei trec prin asta si rezista, este o durere suportabila; asa ca nu ai de ce sa te temi;la unele e mai dureros, la altele mai putin dureros, gandeste-te ca vei scapa mai repede, la travaliu indus in cateva ore nasti. "

Raspuns mamica: "Nu aveti motive de a intra in panica sau de a fi speriata. Incercati sa ganditi pozitiv si sa va imaginati clipa in care va veti tine pruncul la piept pentru prima data. Atunci veti uita de toate durerile din timpul travaliului si a nasterii. Nastere usoara va doresc!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.