Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce anume trebuie sa fiu atenta cand angajez o bona (chiar daca are referinte bune) ?

Raspuns mamica: "In primul rand sa aiba experienta in cresterea copiilor, sa fie calma, sa aiba grija de copil, sa nu il bata, sa nu tipe la el ! Nu o sa iti dai seama de toate astea din prima clipa! Le vei observa pe parcurs si iti va spune si copilul cum se comporta."

Raspuns mamica: "In primul rand asculata-ti intuitia ( "pare aceasta femeie potrivita sa stea sa aiba grija de copilul meu?") Apoi bona sa nu fie nici de 20 de ani ca nu are experienta, dar nici de 60 caci are experienta dar nu mai are rabdare ori indemnare. Ai grija ca bona sa stea de vorba cu tine, sa respecte intocmai ceea ce ii zici sa vezi daca ate rabdare cu copilul, daca acesta o indrageste din prima clipa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.