Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce trebuie exclus ficatul de vaca, vitel, pui din alimentatia unei gravide ?

Raspuns mamica: "Ficatul contine foarte multa vitamina A iar consumat in primul trimestru de sarcina poate duce la malformatii ale fatului, ficatul poate fi consumat, dar cu precautie si foarte bine facut/gatit, nu este voie in sange pentru ca poate contine diverse bacterii."

Raspuns mamica: "Nu este neaparat sa fie exclus. Trebuie doar sa ai foarte mare grija cum si cat consumi. Daca iti este pofta, poti sa mananci 100 de grame, o data la doua saptamani, dar nu mai mult si nu mai des. Pentru binele copilului, deoarece un consum prea mare poate produce malformatii. Daca iti este frica, cel mai bine il excluzi total."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.