Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Nu mai alaptez de o luna si ceva, de ce inca mai am lapte in sani ?

Raspuns mamica: "Este posibil sa ai lapte pana la un an de cand nu mai alaptezi. Nu te speria este ceva normal. Mi s-a intamplat si mie. Abia daca treci de un an de cand ai incetat sa-i dai san si lactatia nu se opreste, ar trebui sa-ti faci griji. Atunci ar trebui sa-ti faci un control medical. Pana atunci nu-ti fa probleme."

Raspuns mamica: "Ai oprit tu alaptarea ca asa ai vrut sau nu a mai dorit bebe? Lapticul care il ai in san trebuie eliminat penteu a evita obstructionarea canalelor glandei mamare si formarea unor nodului sau alte probleme. Poti sa iti pui foi de varza pe sani sau comprese cu apa mai rece pentru a opri productia de lapte, eu asa am facut cand avea baiatul 2 ani. Sau poti merge la doctoeul de familie sa iti recomande niste pastile pentru a opri lactatia (mama a facu asa ca eu nu vroiam sa pun gura pe sanul ei)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.