Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca stabilesc o rutina pentru bebelus inseamna ca sunt egoista?

Raspuns mamica: "Nu cred, acest lucru inseamna ca sunteti o mama responsabila, din punctul meu de vedere, nicidecum egoista. Un copil se creste dupa si cu un program de mancare, de joaca, de somn si de invatat. Toate acestea pe viitor il vor face un copil si un om responsabil."

Raspuns mamica: "Nu inseamna ca esti egoista insa nu trebuie sa astepti ca un bebelus, abia nascut, sa se adapteze unui program, fiind mic are nevoie de tine, are nevoie sa il alaptezi la cerere, sa doarma cand vrea, si acest lucru nu se intampla intocmai dupa un program tot timpul, vei avea timp sa-i faci program cand va mai creste, asteapta macar cateva luni pana se acomodeaza si el cu viata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.