Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si am candidoza. Cum scap de ea?

Raspuns mamica: "Ii spui medicului tau ginecolog care iti va prescrie niste ovule, unguent sau pastilute, depinde unde ti-a gasit candidoza, si vei scapa de ea, numai ca trebuie tratata si nu trebuie sa folosesti de capul tau caci poate fi periculos pentru copil; eu am scapat in 3 zile maxim."

Raspuns mamica: "Pai in primul rand nu trebuie sa scapi de ea cu tratamente luate si facute dupa ureche sau din vecini. Medicul tau ginecolog iti poate prescrie un tratament adecvat situatiei in care te afli. Daca o tratezi corespunzator vei scapa de ea in maxim o saptamana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.