Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Este scumpa fertilizarea in vitro ?

Raspuns mamica: "Este scumpa, poate prea scumpa daca vorbim strict de costul material pe care il platim. Insa nici un pret platit pe lumea asta nu se compara cu primul moment petrecut cu puiul la sanul tau. Primul zambet, primul dintisor, primii pasi, primul cuvant, toate aceste vor conta mai mult decat costul inseminarii."

Raspuns mamica: "Pai este tare scumpa, intre 2000-5000 de euro, o singura inseminare. Daca nu ai noroc trebuie sa dai alti 2000 sau 5000 de euro pentru a doua. Spre exemplu in Franta sunt gratuite, la noi stiu ca s-a facut o lege care poti apela de o singura inseminare gratuita. Sunt 3 spitale in care se fac stiu ca este unul si in Bucuresti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.