Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Pana la ce varsta mai sunt acceptate cuvintele usor stalcite ?

Raspuns mamica: "Pana cand merge la scoala cred, unii copii chiar si in clasa intai sau a 2-a inca mai vorbesc stalcit. Dar, in general, pana la varsta de 6, 7 ani un copil ar trebui sa stie sa vorbeasca corect. Al meu are 7 ani si inca mai pronunta unele cuvinte stalcite si de aceea mergem la logoped."

Raspuns mamica: "Cu cat mai repede corectam defectele de vorbire, cu atat mai usor va fi pentru cel mic. Odata cu inaintarea in varsta, copilul se obisnuieste sa vorbeasca stalcit si nu i se pare ceva anormal. Cred ca si parintii au o oarecare vina, in masura in care se bucura cand micutul de 3-4 ani stalceste cuvintele si chiar li se pare amuzant."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.