Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca vaccinul din maternitate nu si-a facut efectul, ar trebui revaccinat bebele? La 10 luni este tarziu?

Raspuns mamica: "Nu cred... de unde stii ca nu si a facut efectul? Ai intrebat medicul daca trebuie repetat? Eu nu am auzit pana acum de asa ceva! Ai facut ceva analize copilului si s-a constatat ca nu e in regula? Chiar m-ai facut curioasa mami?Vaccinurile la se fac la anumite intervale ... nu stiu daca e bine de repetat."

Raspuns mamica: "Puteti da piscatura cu menthol, solutie sau pasta de la farmacie si daca aceste umflaturi persista, este indicat sa consultati un medic. Medicamente ce ne fac noua bine, le pot face rau lor pt ca acestea, vrand nevrand... ajung in organism. Ca si metoda de preventie, folositi Autan Spray pe piele, in special seara pe inserat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.