Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Stie cineva un pediatru bun in Bucuresti ? Si daca da, o adresa.

Raspuns mamica: "La clinics Hilmi Medical Center este o doamna doctor pediatru foarte buna ... am fost si noi la recomandarea unui prieten ... iti consulta copilulu amanuntit, iti explic sa intelegi unde sunt probleme, de ce sunt probleme si cum le putem trata. Se numeste Dr. Ioana Mihaescu."

Raspuns mamica: "Cred ca am mai raspuns la cineva. Ti-l recomand cu caldura pe domnul doctor, profesor Adrian Stanciu de la Spitalul Marie Curie. Noi am fost cu copilasul nostru acum 2 ani la el si am fost foarte incantati. E un medic extraordinar de bun si iti inspira acea incredere ca ai copilul pe maini bune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.