Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea a mancat culoarea din carioci, este periculos ?

Raspuns mamica: "Am citit pe site-uri ca nu sunt singura care are un copil caruia ii place sa manance culori :). In general nu se intampla nimic ca a mancat putina culoare, doar sa nu se intample des chestia sta pentru ca este toxica culoarea si poate sa ii faca rau, ca o intoxicatie."

Raspuns mamica: "Buna sigur nu e. Da-i mai mult laptic si lichide, sa o ajute la eliminare. Pe viitor te sfatuiesc sa-i cumperi carioci non toxice. Au specificat pe ele. Doar sa stii ca sunt mai scumpe, dar te scutesc de multe griji. Nu cred ca va fi singura daca cand se va colora la gurita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.