Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Poate sa manance un copil de 8 luni branza topita?

Raspuns mamica: "Nu, in nici un caz nu trebuie sa dam copiilor branza topita, margarina, chiar daca are si 8 ani nu mai zic de 8 luni, este plina de chimicale, e -uri... asa ca nu e bine sa-i dai, mai degraba da-i o bucatica de cas sau branza proaspata, ... la 8 luni inca e mic si trebuie sa ai mare grija ce ii dai."

Raspuns mamica: "Nu, nu este indicat sa ii dai branza topita, nu este foarte buna pentru copii, mai ales daca copilul tau are opt luni. Nu zic sa nu ii dai niciodata deoarece cu siguranta va vedea la cineva si cu siguranta va pofti si va trebui sa ii dai, dar nu foarte des. Dar asa mic nu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.