Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce trebuie facut in cazul in care copilul este alergic la polen? se afla cineva in aceasta situatie?

Raspuns mamica: "Trebuie mers la alergolog sa se determine tipul alergiei. Acesta iti va recomanda tratamentul adecvat... acum sunt multe produse care amelioreaza starea alergica, pentru ca sincer nu stiu daca se vindeca. Sunt foarte multi copii alergici in perioada asta de primavara."

Raspuns mamica: "Noi avem diverse alergii, dar nu la polen .. avem la rosii, la kiwi, la lubenita, la sucuri din comert ... Evitam lucrurile care ne produc alergie pe cat posibil ... in cazul in care fetita mea consuma unul dintre alimente, ii dau Aerius sirop ... cred ca la fel se procedeaza si la polen - mare grija la iesiri in parc, flori ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.