Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu are 6 luni si are ceea ce par a fi cosmaruri. Tipa, plange si isi agita bratele, picioarele si capul in mod violent. In mod sigur nu este treaza. Nici asistenta nu stie ce sa spuna.

Raspuns mamica: "Incearca sa vezi sa afli daca nu cumva ceva l-a speriat, daca cineva a tipat mai tare la el sau l-a speriat ceva, vreo jucarie ceva. Incearca sa il culci cu tine o perioada de timp poate asa se va linisti, simtindu-te aproape si asa se simte in siguranta. Daca nu se opreste mergi la u psiholog."

Raspuns mamica: "Ar trebui sa duci copilul la un medic nu la asistenta, la un specialist ... copilul poate sa fie speriat in cazul in care a tipat cineva la el sau a fost izbit poate, daca in casa este zgomot, daca se tipa sau se vorbeste tare sau sunt certuri ... toate astea ii pot provoca acele agitatii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.