Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mai are cineva cicatrici pe picioare de la sarcina ?

Raspuns mamica: "Mie mi-au ramas urme vizibile de vergeturi pe picioare, brate si burta, dar nu ma plang. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am o fetita sanatoasa si un sot care ne iubeste neconditionat si ne face toate poftele. Ma bucur in continuare de aceasi tratatie pe care am avut-o si pe perioada sarcinii."

Raspuns mamica: "Te referi la vergeturi cred, eu nu am avut decat cateva pe lateralele burtii, dar nu sunt foarte vizibile, am avut noroc. Daca esti insarcinata da cu crema multa, este bun untul de corp, sau creme grase. Daca ai nascut in primul an inca mai poti reduce din ele cu creme speciale dupa nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.