Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Am avut contractii regulate cateva zile, dar apoi s-au oprit. Ce pot sa fac ca sa le pornesc din nou?

Raspuns mamica: "Care este varsta sarcinii in primul rand? Daca ai avut contractii si apoi s-au oprit e posibil sa fi fost contractii false, deci nu trebuie sa faci nimic sa le pornesti, cand iti va veni momentul sa nasti vor porni ele singure, daca ai ajuns la termen atunci medicul va sti ce sa faca."

Raspuns mamica: "Probabil ati avut contractii false daca acestea au incetat. Cat despre faptul ca vrei sa le pornesti din nou, eu zic sa mai ai rabdare si sa nu le provoci singura. Atunci cand va fi pregatit bebe sa vina pe lume, vei sti, iar contractiile nu vor intarzia sa apara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.