Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este cineva care are portocal si lamai in ghiveci? Nu stiu ce se intampla ca le-au cazut aproape toate frunzele iar pe frunze e ceva lipicios... zici ca sunt date cu ulei.

Raspuns mamica: "Am depistat cauza. Vinovati de ce s-a intamplat erau puricii rosii care sunt aproape minusculi, traiesc pe partea inferioara a frunzelor unde sug toate seva iar frunzele sunt acoperite de un strat lucios, se usuca apoi putin si cad. Planta afectata trebuie spalata cu apa din abundenat timp de 15 minute si apoi se foloseste un insecticid specific."

Raspuns mamica: "Da... avem.... dar nu noi personal... fratele meu are si este foarte mandru de copaceii lui de lamai... recent a mutat copacelul intr-un ghiveci mai mare iar dupa asta i-a cazut toate frunzele... a intrebat la un magazin specializat si i-a zis ca este ceva normal si ca peste ceva timp va avea din nou frunze."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.