Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este greutatea medie pentru un baietel de 2 ani?

Raspuns mamica: "Greutatea unui baietel difera de organism. De exemplu baietelul meu are 9 luni si are deja 11 kilograme, a crescut foarte bine in greutate si in inaltime totul depinde si de organismul bebelusilor. Cel mai bine este sa te sfatuiesti cu medicul pediatru."

Raspuns mamica: "La doi ani un baietel ar trebuie sa aiba undeva intre 11 si 12 kilograme. Plus sau minus un kilogram, depinde de fiecare copilas. Daca papa bine si se simte bine, este vioi, il vezi bine ca nu are probleme, nu conteaza daca este mai slabut ...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.