Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici cam cata cafea consumati intr-o zi?

Raspuns mamica: "Am avut o perioada cand consumam 4-5 cescute... da stiu ca e foarte mult! Acum beau o cafea pe zi si mai fac exceptii cand vine vreun musafir si o beau si pe a doua, dar destul de rar se intampla! Acum ma simt mai bine, tensiunea e ok! Aveam probleme de la excesul de cafea."

Raspuns mamica: "Draga mea, la capitolul consum de cafea sunt dependenta - beau si 3 - 4 cesti pe zi. Pur si simplu simt ca nu pot sta treaza daca nu consum cafea. Mai nou beau o cafea si seara ca sa nu dorm o data cu gainile. Nu cred ca aceasta dependenta este normala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.