Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, oare ce-si doresc pana la urma barbatii? Eu sunt tare contrariata pe aceasta tema si-mi schimb perceptiile si parerile de la o zi la alta.

Raspuns mamica: "Acum nu stiu exact la ce faci tu referire ! Eu cred ca vor sa fim frumoase, destepte, rabdatoare, gospodine, elegante, mamici bune si lista ar putea continua! Nu stiu daca ei ar fi vreodata multumiti, dar si noi suntem cam la fel de pretentioase, fie vorba intre noi"

Raspuns mamica: "Pai, cred ca nici ei nu stiu ce vor, sincer vorbind acum. Mie imi lasa impresia ca ei se schimba de la o zi la alta. Intr-o zi vor ceva in alta zi vor altceva. Cine sa-i mai inteleaga? Sunt schimbatori ca ziua si cum o dai parca tot nu-i bine. Asa am impresia in anumite zile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.