Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cine mai are copilul bolnavior in aceste zile? L-am scos afara putin, si a racit.

Raspuns mamica: "Noi suntem bolnaviori, avem mucisori, nu tusim, nu facem febra, ne tratam momentan cu Nurofen sirop pentru copii. Sper sa ne facem bine repede. Oricum noi am fost si astazi afara o ora si ne-am jucat cu copii vecinilor pentru ca ne-am plictisit in casa!"

Raspuns mamica: "In primii ani de viata copii sunt foarte sensibili in sezonul rece. Mai ales cand intra si in colectivitate este groaznic. In primul an de gradinita mi-a racit din doua in doua saptamani, nici nu mai stiam cum e cand e sanatoasa. Nu a avut efect nici-un sirop de imunitate, am ajuns si la suspiciune de astm si trebuie sa ia un an preventiv tratament pentru astm. Sanatate multa !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.