Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 10 luni sa doarma singur?

Raspuns mamica: "Daca te referi la faptul sa doarma singur in alta camera atunci iti spun ca te cam grabesti si nu iti recomand sa il muti inca intr-o alta camera. Dureaza mai ales sa se obisnuiasca cu locul, cu camera, mai ales daca nu o stie, mai intai arata-i camera fa-l sa se obisnuiasca in ea si abia apoi sa ul muti."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca o sa poti prea usor, pentru ca ei simt foarte repede lipsa mamei de langa ei. Eu iti recomand totusi sa il tii cat mai mult langa tine, sa dormi alaturi de el. Gandeste-te ca aceste momente minunate vor trece si va dori el singur sa aiba o camera a lui...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.