Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Vreun sfat pentru nasterea la domiciliu?

Raspuns mamica: "Eu personal nu as naste la domicilu: in primul rand pentru ca nu stiu ce medic ar fi de acord sa te asiste la nastere acasa; si in al doilea rand nu beneficiezi de aparatura de la spital, trebuie sa te gandesti si ca se poate intampla ceva, Doamne fereste, si atunci ce faci?"

Raspuns mamica: "Sfatul meu ar fi sa renunti la aceasta idee. In primul rand casa ta nu este sala de nasteri - neavand la indemana nimic, nicio aparatura medicala in cazul in care apare vreo complicatie si in al doilea rand casa trebuie complet dezinfectata inainte de a naste cu solutii naturale, nu chimice. Nu cred ca vrei sa risti viata ta sau a copilului doar de dragul de a naste in mediul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.