Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, ce va vedeti copii in viitor ca vor deveni? Eu pe baiat il vad ori ginecolog :), ori ceva cu masini sau inginer (mai mult cfr-ist ca tati, decat chimic ca mami). Pe fetita o vad doctorita, asistenta, manechin, inginer. Bineinteles ei isi vor alege singuri meseriile!

Raspuns mamica: "Eu sincera sa fiu nu vreau ca fata mea sa ajunga ce vreau eu sa munceasca pentru a indeplini visele mele. Eu vrea sa sa faca ce vrea ea in viata. Eu o sa ma bucur si o sa o sustin pentru orice isi dorestd ea sa fie sa ajunga. Visul meu e sa fie sanatoasa restul nu conteaza."

Raspuns mamica: "La cum sare de cand era mic si cum o face si acum eu ami zs ca va fi sportiv cu siguranta. Am asteptat sa faca patru ani si impreuna cu sotul am hotarat sa vedem daca ii place vreun sport si daca are inclinatie cat de cat spre unul anume. Am inceput sa le luam pe rand insa la varsta lui are un sut pe poarta extraordinar. Evident ca in functie de ce-i va place va opta pentru meseria pe care doreste s-o urmeze in viata iar noi o sa-l sprijinim pentru ca nu doresc sa faca ceva care nu-i va placea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.