Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Bicicleta sau skateboard, ce ar prefera un pusti de 8 ani? Si care credeti ca ar fi indicata?

Raspuns mamica: "Eu cred ca sunt indicate amandoua atata timp cat este supravegheat ! Ar trebui sa aiba libertatea sa aleaga el intre bicicleta si skateboard ! Atat timp cat le utilizeaza in parc sau alte locuri special amenajate nu vad care ar fi problema ! Miscarea face bine indiferent cum e facuta... cu bicicleta sau skateboard!"

Raspuns mamica: "Cred ca trebuie intrebat sa vezi ce i-ar placea lui mai mult. La 8 ani stie sa aleaga ce are nevoie. Amandoua sunt utile.... si una si alta il ajuta la activitatile sportive preferate. Sau poate prefera altceva... ar trebui sa tii cont de dorintele lui in materie de astfel de lucruri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.