Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce inseamna gestatie? Am cumparat un test de urina pentru a afla sexul copilului, dar scrie pe el ca trebuie facut in a 10-a saptamana de sarcina (8 saptamani de gestatie).

Raspuns mamica: "In primul rand atunci cand esti insarcinata nu vei afla sexul copilului decat pe la 4 luni si asta cu ajutorul unui ecograf in nici intr-un caz cu ajutorul unui test de sarcina. Testul de sarcina te ajuta sa afli doar daca esti insarcinata sau nu. Nu stiu sa existe teste care sa indice sexul copilului."

Raspuns mamica: "Gestatie - perioada de cand ai ramas insarcinata, de la ultimul ciclu menstrual, dar nici eu nu inteleg cum adica afli ce sex va avea copilul, am mai citit tot aici despre asta insa nu am auzit pana acum de asa ceva, nu cred ca exista vreun astfel de test sau analiza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.