Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am auzit ca berea stimuleaza lactatia; voi ce parere aveti?

Raspuns mamica: "Asa stiam si eu, ca berea ajuta la stimularea lactatiei. Sincer nu prea cred treaba asta. Oricat de putin alcool are o bere, tot are, si nu cred ca e asa bun in perioada alaptarii. Treaba asta cu berea si lactatia o stiu din batrani, si mamaia si soacta mea ma serveau cu bere sa aiba bebe lapte."

Raspuns mamica: "Nu stiu cat e de adevarat; intr-adevar creste cantitatea de lichid lactic, dar calitatea lasa de dorit. Nemaipunand la socoteala alcoolul care trece in lapte si implicit ajunge la copil. Eu nu am consumat si nu recomand, desi batranii nostri sunt ferm convinsi de asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.