Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce ma sperii de fiecare data cand aud un zgomot puternic?

Raspuns mamica: "Poate ca e o fobie de-a ta, nu stiu... poate are legatura cand erai copil, uneori se intampla astfel de lucruri si apar mai tarziu din cauza problemelor acumulate ... totusi ar trebui sa vorbesti cu un psihoterapeut sa vezi de unde vine frica asta si te va trata."

Raspuns mamica: "Exista o sensibilitate la galagie. Zgomote puternice sau chiar imagini care apar brusc pot deranja si cand esti foarte sensibil sau obosit, sau iritat. Depinde frecventa lor si mai ales daca zgomotele sunt intr-adevar puternice sau doar iti par tie. Atunci trebuie vorbit cu un specialist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.