Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ma intereseaza metodele alternative de calmare a durerilor. Hipnoza chiar functioneaza?

Raspuns mamica: "Am auzit de metoda asta insa sincer mie mi-ar fi frica sa o folosesc; in primul rand trebuie sa o faca cineva care se pricepe foarte, foarte bine, care e sigur pe el caci se poate intampla sa nu-ti revii din transa aia; insa din ce am auzit chiar functioneaza."

Raspuns mamica: "Nu cred ca functioneaza hipnoza - indiferent de afectiunea pe care vrem sa o tratam. Sunt sceptica si in ceea ce priveste tratamentele naturiste - cred ca unele iti pot face mai mult rau decat bine. Raman la medicamentatia prescrisa de medic, indiferent de durere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.