Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Pana la ce ora le dati voie copiilor adolescenti sa stea afara?

Raspuns mamica: "Ei... mamico... aici vorbim de alta mancare de peste! Deja copii... nu prea mai sunt copii... au alte preocupari de adolescent! Baietelul meu chiar daca are varsta adolescentei... sa stii ca ma asculta si cand ii spun sa vina la o anumita ora in casa... vine! De obicei sta cam in jur de ora 23... nu mai tarziu!"

Raspuns mamica: "Eu zic ca pentru o fata 21-22 e suficient, la baiat hai sa fim indulgenti si sa mai adaugam o ora ! Ar fi de prferat sa vorbesti cu el/ea sa aiba telefonul deschis si sa iti raspunda cand suni, asa vei sta mai linistita ! E periculos in ziua de azi si sunt atatea tentatii....."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.