Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este cineva purtator (pasiv) de Hepatita B? Eu da....

Raspuns mamica: "Din fericire noi nu suntem... dar o ruda din familie are si hepatita B si C.... sincer m-am speriat ingrozitor stiind ca zilnic am intrat in contact cu acea persoana. Mi-am dus de urgenta copii la analize... mi-am facut si eu... si au iesit negative. Imi pare sincer rau ptr cei bolnavi."

Raspuns mamica: "Eu sunt purtatoare de HBV. Se pare ca am fost infestata la stomatologie si am aflat intamplator in urma unor analize al caror rezultat au dat de banuit medicului. M-a indrumat sa fac analize speciale pentru a depista daca cumva am hepatita B sau C si virusul HBV a iesit pozitiv. Initial am crezut ca trebuie sa merg al spital insa apoi mi s-a spus ca e pasiv si sunt doar purtatoare. Deocamdata nu imi afecteaza organismul, dar se poate activa oricand. Din cauza acestui virus nu am putut sa alaptez copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.