Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 16 luni sa doarma toata noaptea?

Raspuns mamica: "Depinde din ce cauza se trezeste ca daca se trezeste ca ii este sete sau foame ar trebui sa-i dai macar un biberon de lapte pe noapte sau sa-l alaptezi daca e invatat sa manance noaptea, poti sa-i schimbi ora de masa si sa-i dai seara inainte de culcare."

Raspuns mamica: "Acum trebuie mai intai sa aflati cauzele pentru care nu doarme noapte. Poate ii este foame, sete, poate trebuie schimbat, sau daca nu plange si doar se trezeste atunci nu ii mai este somn. Jucati-va cu el si pana la urma va adormi la loc. Incercati sa vedeti daca are nevoie de ceva sau pur si simplu se trezeste fara sa aiba nevoie de nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.