Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Pana la ce varsta copilasii sunt atasati de mamica?

Raspuns mamica: "Hmm. Al meu cel mare are 14 ani si tot la mami vine. Cred ca va fi atasat de mine pana cand isi va gasi dragostea. Atunci voi pierde teren. Atasamentul tine cont si de modul in care privesti copilul. Daca sunteti prieteni, prietenia va dura toata viata. Daca relatia este rece, se va raci si mai mult odata cu trecerea anilor."

Raspuns mamica: "Vreau sa cred ca tot timpul vor fi atasati de mine :) si mamica prin raspunsul de mai sus imi comfirma asta :), sincer nu stiu, se spune ca beieteii sunt mai atasati de mame, ei bine la mine fetita e mai atasata de mine, fratele meu a dormit cu mama pana la vreo 10 ani, asa ca ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.