Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu de 3,5 ani s-a trezit cu febra 39 si nu poate inghiti, credeti ca este oreion sau amigbalita ?

Raspuns mamica: "Cel mai probabil este oreion, oreionul se manifesta printr-o febra moderata, dureri de masticatie, dureri de urechi primele zile, dureri de cap, dar ar trebui sa vezi daca s-a umflat in spatele maxilarului. Dar ar trebui sa mergi la un ORL-list deoarece oreionul poate avea complicatii foarte grave."

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa te duci la un medic pediatru ca sa aflii exact ce are; nu este indicat sa te iei dupa parerea unuia si altuia deoarece poate simptomele sunt la fel ca la alt copil, dar cauza ar putea sa fie alta; mai ales ai gruja sa nu ii dai pastile dupa ureche."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.