Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copii stau comozi in sling-ul portbebe ?

Raspuns mamica: "Comod e putin spuns, stau aproape de pieptul tau de bataile inimii tale, se simt protejati. Stau foarte bine acolo. Daca ai posibilitatea unui sling ia-ti ca e foarte bun. Eu am avut clasicul marsupiu, si a fost groaznic, dureri de spate bebe nu statea bine cu gatu pe spate..Slingul distribuie greutatea uniform a copilului deci nu vei avea dureri."

Raspuns mamica: "Stau intradevar foarte bine ... este foarte practic si foarte comos pentru tine ... foarte confortabil pentru copil, aproape de pieptul mamei, se simt protejati ... Si noi am folosit un sling si mi-a prins foarte bine, cu caruciorul nu ma puteam descurca singura pe scari, mai trebuie sa fac si treaba prin casa ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.