Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa ma simt de parca am scurgeri in prima etapa a sarcinii?

Raspuns mamica: "Nu poti sa te simti, subliniez, de parca ai sangerari ... sangerarile le ai sau nu le ai; daca ai sangerari te prezinti medicului care te va consulta si probabil iti va prescrie niste medicamente, repaus la pat, fara efort fizic, fara contact sexual pana te vei simti mai bine ..."

Raspuns mamica: "Scurgerile in timpul sarcini nu arata deloc semn bun, pot fi scurgeri de la culoare alba, galbuie, rosii si maroni. Scurgerile de culoare alba sau galbuie sunt deobicei de la o infectie, cele maroni sunt daca ai o eminenta de avort, iar cele rosii pot duce la avort spontan."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.